Bitdefender Internet Security Οδηγός για όλες τις δυνατότητες προστασίας, απορρήτου και απόδοσης

Για όσους δεν το έχουν ήδη, ήρθε η ώρα να επενδύσουν στο Bitdefender Internet Security 2019. Έχει λάβει υψηλή βαθμολογία από χρήστες που θεωρούν ότι είναι η καλύτερη γραμμή άμυνας έναντι απειλών σε υπολογιστές με Windows. Προστατεύει χωρίς σύρσιμο στους πόρους του υπολογιστή σας. Ενώ υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές για την ασφάλεια του υπολογιστή από χάκερ και κακόβουλο λογισμικό, η Bitdefender είναι η μόνη εταιρεία που έχει κάνει όνομα.

Οι χρήστες λαμβάνουν πλήρη προστασία δεδομένων σε πραγματικό χρόνο από όλες τις απειλές: ιούς, Trojans και worms, zero-day exploit, ransomware, spyware, rootkits και ούτω καθεξής. Ένα εξαιρετικά εξελιγμένο χαρακτηριστικό είναι το Rescue Mode, το οποίο αφαιρεί τους ιούς προτού προκαλέσουν βλάβη, επανεκκινώντας τον υπολογιστή σε Rescue Mode και καθαρίζοντας τα πάντα.

Το Bitdefender προσφέρει μια λύση ransomware πολλαπλών επιπέδων. Όλες οι εικόνες, τα έγγραφα, η μουσική, τα βίντεο και άλλα αρχεία προστατεύονται από κάθε είδους ransomware. Η λειτουργία Safe Files αποτρέπει μη εξουσιοδοτημένες αλλαγές σε σημαντικά αρχεία. Ο χρήστης μπορεί να προσθέσει φακέλους στη “λίστα παρακολούθησης” και το εργαλείο “Ασφαλή αρχεία” τους προστατεύει.

Το Bitdefender Internet Security προσφέρει επίσης εργαλεία που βοηθούν στη βελτιστοποίηση της ταχύτητας και της απόδοσης. Αυτά περιλαμβάνουν:

• Παγκόσμιο δίκτυο προστασίας

• Αυτόματος πιλότος

• Λειτουργία μπαταρίας

• Λειτουργίες παιχνιδιού / ταινίας / εργασίας

• Bitdefender Photon

Τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Photon στο Bitdefender Internet Security

Η τεχνολογία Photon είναι εξαιρετικά καινοτόμος και βοηθά το πρόγραμμα να προσαρμοστεί στις διαμορφώσεις λογισμικού και υλικού ενός συστήματος προκειμένου να εξοικονομήσει υπολογιστικούς πόρους. Οι χρήστες φορητών υπολογιστών μπορούν να επωφεληθούν από τη «λειτουργία μπαταρίας», καθώς τροποποιεί προσωρινά ορισμένες από τις ρυθμίσεις του συστήματος, όπως τη συνδεσιμότητα Bluetooth και την οθόνη, προκειμένου να λειτουργεί αποτελεσματικά χωρίς να καταναλώνει πάρα πολλούς πόρους.

Το Bitdefender Internet Security φροντίζει για όλες τις ανάγκες απορρήτου με τον Σύμβουλο Ασφάλειας Wi-Fi, τους Γονικούς Ελέγχους, το δίκτυο VPN, τη Διαχείριση κωδικών πρόσβασης κ.λπ. Το File Shredder είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που εξαλείφει τα αρχεία για πάντα, χωρίς να αφήνει κανένα ίχνος ότι υπήρχαν ποτέ. Η προστασία κοινωνικών δικτύων προστατεύει από πιθανούς κινδύνους που σχετίζονται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως κακόβουλους συνδέσμους.

Το νέο τείχος προστασίας είναι πλήρως επανασχεδιασμένο για καλύτερη χρηστικότητα και διαχείριση των εργαλείων. Οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν τους κανόνες για διάφορες λειτουργίες, όπως το δίκτυο, η κυκλοφορία, το πρωτόκολλο, η πρόσβαση, οι θύρες και η IP. Λειτουργεί καλά σε συνδυασμό με την ασφάλεια των Microsoft Windows για να δημιουργήσει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας έναντι όλων των τύπων απειλών, από κακόβουλο λογισμικό έως εισβολή.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το Bitdefender Internet Security είναι ότι προσφέρει 24/7 ζωντανή υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και συνομιλίας. Ο ιστότοπος διατηρεί επίσης μια τεράστια βάση γνώσεων όπου ο καθένας μπορεί να βρει απαντήσεις σε κοινές ερωτήσεις. Τα προγράμματα συνδρομής ενός, δύο και τριών ετών είναι διαθέσιμα για έως και τρεις συσκευές.

Αυτή η σουίτα ασφαλείας είναι απαραίτητο για οικιακά δίκτυα υπολογιστών. Χρήση Bitdefender Internet Security κωδικούς προσφοράς που θα σας βοηθήσουν να το αποκτήσετε για έως και τρεις συσκευές σε τιμή που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Προστατέψτε τους υπολογιστές σας από κάθε είδους απειλές.Source by George Botwin

Σχολιάστε